Peotoidud  » Sõbrapäev

Kanamaks õunte ja salveiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Õrn kanamaks lahjas õunamahlakastmes on suurepärane õhturoog. Lisaks võib pakkuda keedetud riisi või kartuleid, aga sobib väga hästi ka ainult värske salatiga.
Valmistusaeg: 20-40 min

30 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Puhasta ja tükelda kanamaks, paneeri igast küljest jahus. Kuumuta õli pannil, vala juurde sibulaviilud ja hakitud küüslauk, kuumuta paar minutit. Lisa hakitud salvei ja kuumuta veel minut. Tõsta pannile paneeritud maks, pruunista mõlemalt poolt. Lisa õunamahl ja nelgitera. Kuumuta segades keemiseni. Lisa kooritud ja õhukeseks viilutatud õunad. Hauta rooga keskmisel kuumusel 5-6 minutit, maitsesta soola ja pipraga. Serveeri salveilehtedega.
280kcal/portsjon
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa