Peotoidud  » Sõbrapäev

Lillkapsakreem kohapallide ja koriandriõliga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Andrus Laaniste
Kogus: 2 portsjonit
1. Lillkapsakreemi tegemiseks keeda lillkapsaõisikud soolaga maitsestatud vees poolpehmeks ja kurna. Lisa piim ja keeda pehmeks. Lisa või ja püreeri. Maitsesta soola ja soovi korral riivitud muskaatpähkliga.
2. Kohapallide valmistamiseks püreesta saumikseri abil kalafilee ühtlaseks massiks ning lisa sellele tilli, soola ja valget pipart. Vormi pallikesed ja keeda kalapuljongis.
3. Koriandriõli tegemiseks püreeri saumikseris või blenderis värske koriandri lehed oliiviõliga. Tilguta saadud ürdiõli taldrikule vahetult enne serveerimist.
4. Säti kreem ja kohapallid taldrikule ja tilguta ürdiõli lõhnaks taldrikule.
NIPP: Kohakala asemel sobivad ka teised valge kala fileed.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa