Peotoidud  » Sõbrapäev

MAIASMOKA PIRNIKOOK

Keskmine hinne: 4 Allikas: Targu talita - Sirje Rekkor
Konservpirnidega ja hapukoore-toorjuustu-munaseguga kaetud eelküpsetatud põhjaga vürtsikas kook. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Ahi soojendada 200 kraadini. Tainast on hõlbus segada köögikombainis. Või vahustada suhkruga, lisada pidevalt vahustades munad (?), küpsetuspulbri ja maitseainetega segatud jahu. Lisada piim ja segada ühtlane taigen. Taigen panna küpsetusvormi (läbimõõt 24 cm) põhjale ja servadele, siluda pealt tasaseks. Taigna peale panna foolium, sellele puistata herneid, et põhi ühtlaselt tasane küpseks. Koogipõhja küpsetada 200 kraadi juures 10 minutit, võtta ahjust ja jahutada veidi. Konservpirnid nõrutada ja tahendada köögipaberi abil. Munad (?) segada lahti, lisada hapukoor, toorjuust ja fariinsuhkur. Siis võtta foolium taignalt ja laotada pirnipoolikud koogipõhjale. Koore-munasegu valada pirnipoolikutele. Küpsetada 200 kraadi juures 15 minutit.
Serveerimisviis
Serveeri veidi jahtunult.
Lisandid
Kohv, tee.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Doria 28.aug 2007 12:27
Väga hea kook on taigen tuleb nagu piparkoogi oma ainult mahedam ja magusam. Ma panin kooki värskeid pirne ja kattesse ei pannu toorjuustu.
mail 14.sept 2006 20:10
Midagi nii imelikku pole veel välja tulnud.Kate koore-muna segu rikub kõik ilusa.
1