Peotoidud  » Sõbrapäev

Tsitrusemekiga graavilõhe

Keskmine hinne: 3.91 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Isesoolatud lõhefilee on tõeliselt hõrk ja kannatab soovi korral serveerida ka ilma leivata.
Valmistusaeg: üle 60 min

30 minutit + üleöö külmkapis

Kogus: 6 portsjonit
1. Pane kõik soolasegu ained kombaini ja töötle ühtlaselt peeneks. Pane kolmandik segust fooliumile, tõsta peale lõhefilee, nahapool all, ja raputa peale ülejäänud segu. Kata filee fooliumiga ja aseta peale raskus. Pane ööks külmkappi.

2. Hommikul pühi segu fileelt maha ja kuivata kala köögipaberiga. Haki till hästi peeneks, puista fileele ja suru tugevalt külge.

3. Lõika filee õhukesteks viiludeks.

4. Lõika leib ruutudeks, keera fileeviilud rulli ja tõsta leivale. Sega crème fraîche’i hulka mädarõigas ja sidrunimahl. Vahusta koor ja sega samuti hulka.

5. Tõsta kreem lusikaga või pritsi kondiitripritsiga lõherulli sisse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa