Peotoidud  » Sõbrapäev

Kohupiimavahvlid

Keskmine hinne: 3.41 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
maitsvad vahvlid
Kogus: 2 portsjonit
Valmistusviis
Vahusta munakollased suhkruga, lisa kohupiim, sulatatud rasvaine, maitseained, küpsetuspulbriga segatud jahu ja piim.
Vahusta munavalged ja sega tainaga vahetult enne küpsetamist.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Gustavo 17.veeb 2014 04:36
Yup, that shulod defo do the trick!
mannu 10.sept 2012 17:19
piima kogus on küll väga kummaline,panin ikka tunduvalt rohkem!
Muumi 06.mai 2012 17:02
Super head vahvlid tulid, kuid...piima panin ca 150ml.
Kertu Kaljuveer 05.okt 2011 20:47
Ma panin suhkrut kolm korda rohkem :-)
Diana 06.juuni 2010 16:10
ülihead vahvlid tulevad veneaegsete masinatega. Algeselt tundub, et taigen on ülipaks ja jube, kuid hiljem see muutub :)
Tirin 08.veeb 2009 14:41
Veneaegne on õhukeste vahvlite tegemiseks. Kaasaegseid masinaid on nii õhukeste kui ka paksude vahvlite tegemiseks. Vali sobiv mudel. Õhukeste tegemisks aga on see vana hea masin parim.
katss007 30.okt 2008 11:08
aga millise vahvliküpsetajaga paremad tulevad, kas vana hea vene küpsetajaga õhukesed või kaasaegse küpsetajaga paksemad vahvlid?
Atsinna 27.juuli 2007 12:55
Vahvlid valmis, osa söödud, head, eriti kui pole ammu vahvleid küpsetanud. Kohupiimaks sai magus tuutu ja maitse oli tunda. Ainult piima lisasin veidi rohkem. Võid silma järgi, kahele portsjonile umbes 50 g. Sidrunikoore asemele sai apelsinikoor, niipalju siis muutustest.
anneke1 10.juuni 2006 17:36
kohemaid proovin ära niisugust retsepti ei tohi prooovimata jätta! nii tuli väga hea wahwek:P
NeiuLõvi 07.märts 2005 08:58
Aga palju sulatatud võid panna???
xellax 01.nov 2004 07:58
Mina saan alati 20 vahvlit sellest kogusest. Kui kedagi huvitab, et palju neid vahvleid siis tuleb.
xellax 06.okt 2004 07:50
Proovisin need vahvlid ära ja see, et munavalge viimasena lisada, andis tõesti uue elamuse.Kohupiima ma seal vahvlites ära ei tundnud aga õhulised ja suus sulavad! Jammi-
jammi!:)
1