Peotoidud  » Sõbrapäev

Delikatessvahvlid

Keskmine hinne: 4 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Jahu asemel on tainas kasutatud tärklist
Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Vahusta või suhkruga
lisa edasi vahustates ükshaaval munakollased ja sega juurde vees segatud tärklis.
Vahusta munavalged tugevaks vahuks, lisa tainale õrnalt segades.
Küpseta kohe.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mann 28.aug 2012 16:44
Just sellised nagu ootasid :)
Kadri 14.mai 2012 12:02
Väga head said. Kasutasin maisitärklist, hästi krõbedad ja maitsvad.
siirikirikal 07.märts 2012 08:42
algaja: vesi peab kindlasti külm olema, kuuma veega saate tapeediliimi moodi asja.
algaja 06.märts 2012 20:33
mis läks valesti? kui tärklis ja vesi segada siis see mass oli paks nagu martsipan. Kas nii peabki olema??? igatahes ei riskinud seda tegema hakata :R
Hindaja 18.dets 2010 18:00
väga mõnusad
Stellah 28.juuni 2007 18:58
väga rasvased, muidu mõnusalt krõbedad. ainukesed, mis ka paari päeva pärast üleni krõbedad on.
lailikas 29.apr 2007 13:35
Need vahvlid kadusid kiiresti laualt
Grisea 27.apr 2007 12:56
Minu lemmikvahvlid ! Jäävad nii muredad !
kadri-anna 01.aug 2006 13:24
ma olen alati improviseerinud,kui vahvleid teen.kuid nüüd mõtlesin mõne retsepti järgi teha ja tõesti on VÄGA HEA MAITSEGA.
hkannelm 12.märts 2006 21:07
Kümme pöialt püsti! Neid vahvleid võivad süüa ka need inimesed, kellel on tsöliaakia ehk gluteenitalumatus. Minu meelest peaks taoliste retseptide jaoks siin lausa eraldi rubriik olema.
kadri-anna 27.dets 2005 15:13
võrreldes tavaliste vahvlitega,mida ma tavaliselt teen on väga head ja teha pole ka raske
LudrideYhing 02.sept 2004 07:15
tavalised vahvlid on mõnusamad...tärklis teeb küll vahvlid krõmpsukas, kuid jääb ikkagi suus mõrkama. lisasime kakas kuhjaga supilusikatäit jahu ja ohtralt suhkrut...siis oli juba päris mõnus.
1