Peotoidud  » Sõbrapäev

Kerged tuunikalamuffinid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: omalooming Autor: Triin Saue
"MINU LEMMIKRETSEPT". 20.aug-15.sept. retseptivõistlus. Kerge eelroog, sobib ka kaalujälgijatele.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Vahusta munad soolaga, lisa purustatud tuunikala, vajadusel natuke õli (kui kasutad ilma õlita konservi.
Lisa küpsetuspulbriga segatud jahu ja sega ühtlaseks tainaks (mõnus on seda teha mikseri tainakonksudega).
Aseta muffinipanni avadesse paberist vormid, määri need võiga (muidu võib muffin paberi külge kinni jääda).
Soovi korral puista vormide põhja tilli, sidrunipipart, ürdisoola vms. maitseainet.
Täida vormid u ¾ ulatuses tainaga ja küpseta eelsoojendatud ahjus u 200ºC juures 20-30 min.
Hea teada
Serveeri soojalt või külmalt. Nt. vahustatud toorjuustu kuhjakesega, mida võid soovikohaselt kaunistada (petersell, krevett, redis...)
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
veronika 28.jaan 2010 18:02
Kas siis tõesti tuleb sellest kogusest ainult muffinit, tahan neid varsti peo jaoks teha ja sooviks teada kui palju asju varuma peaksin.
kats0 08.jaan 2010 19:58
Väga mõnus! Juba mitu korda olen neid muffineid teinud. Olen lisanud ka tomati ja musta oliivi tükikesi - väga nämma :Y Soojalt toorjuustuga parim!
kertu pertu 13.jaan 2009 08:48
sellest kogusest mis siin retseptis on antud sain mina 6 muffinit. sisi tegin käbe teise portsu tainast ka juurde. soola ei soovita lisada nagu seal retseptis. aga muidu väga head ja vägaväga lihtne teha.
tammet 24.mai 2005 18:07
Kui lisada juurde tomati tükid,riivjuustu hapukoort ja natuke majoneesi,tulevad mahlasemad ja maitsvamad.Pealt kaunistamiseks sobib hästi Rama Crem Bonjour natur. võileivakate.Külali-
sed soovisid kõik retsepti.
oizo 07.jaan 2005 11:41
Kui kasutada tuunikala vees, tuleb kindlasti õli juurde panna, ja natuke rohkem kui natuke :) Ise lisasin kolm spl-i oliiviõli, aga muffinsid tuli ikkagi kuivad. Maitse iseenesest hea, järgmine kord panen rohkem õli ja paprikatükke ka!
1