Peotoidud  » Sõbrapäev

Rosina-porgandikeeks

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: K. Roinineni Autor: fanaatik
Mahlane keeks, millele porgand annab ilusa värvi ja ingver suurepärase aroomi.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Vahusta pehme rasvaine suhkruga tugevaks vahuks.
Lisa edasi vahustades ükshaaval munad.
Sega kuivained omavahel ja lisa vaheldumisi riivporgandi ja hapupiimaga segule.
Sega kõik ained kiiresti ühtlaseks.
Vala taigen võitud ja riivsaiaga ülepuistatud vormi.
Küpseta kooki 55-60 minutit 175 kraadi juures, ahju alumisel siinil.
Sõelu enne serveerimist koogi pinnale ohtralt tuhksuhkrut.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Nunuh 14.jaan 2012 14:58
Hakkan seda kohe tegema :)...näis, kas meeldib. Natuke speti?h :), aga no näis... põnev igatahes...
suvii 19.nov 2011 16:37
Väga hea, panin nii ingverit kui kaneeli ja natuke ka veel päevalilleseemneid. Küpseb kauem, kui retseptis, aga tulemus on ootamist väärt!
Annu?ka 30.jaan 2011 16:38
Uskumatult hea jäi. Tegin kaneeliga. Võib julgelt proovida, kindlalt teen teinekord veel.
1