Peotoidud  » Sõbrapäev

Pannkoogid hakklihaga

Keskmine hinne: 3.52 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Õhukesed ülepannikoogid
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Keedtetud liha aetakse läbi hakklihamasina, lisatakse praetud hakitud sibul, sool, pipar, veidi puljongit või vett ja kuumutatakse kergelt läbi.
TAINAS: Klopi munad lahti, lisa veidi piima, soola, suhkrut ja kogu jahu ning sega paks tainas . Seejärel lisa vähehaaval segades kogu ülejäänud vedelik. Lase tainal ½ tundi seista, et jahu paisuks.
Õhukesed ülepannikoogid prae ainult ühelt poolt. Pretud poolele pane täidis, tõsta mõlemad ääred peale, keera rulli ning prae veel kord.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Devendra 17.veeb 2014 09:28
You've got to be kidding me-it's so trnlapsreatny clear now!
Volli 16.nov 2012 18:27
Minu isa nimetas neid sellises järjekorras> Komm morgen wieder ehk "Tule homme jälle" Minu meelspidamise järg taignasse ta rasva ja suhkrut ei lisanud, küll aga "maitse" järgi, kübeke soola. Koogid praadis võiga määritud pannil. Ka liharullid praadis võiga määritud pannil. Just määritud, mitte või sees. Rullid keeras lihtsalt toruks. otsad kinni ei olnud,rulli otsad muutusid krõbedaks. Jah, keedu hakkliha ja samas hakitud sibula pradis, või kuumutas pannil seni kuni sibul keeduküpseks sai. eelnevalt oli panni veidi searasvane. Nämm nämm, väga maitsev, proovin järgi täna teha. Olen ka juba üsna vana mees.
pensionär 14.jaan 2006 17:49
Neid täidetud pannkooke nimetati vanasti ikka "Tule homme jälle" ehk Komm morgen wieder. Teen neid tihti ha meeleldi.
1