Peotoidud  » Sõbrapäev

Kohevad pannkoogid

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Väikesed lusikapannkoogid
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Vahusta munakollased suhkru ja võiga, lisa sool, piim ja osade kaupa jahu.
Kõige lõpuks lisa vahustatud munavalged, sega tainas ettevaatlikult ühtlaseks ja prae pannil kuumas rasvas väikesed lusikapannkoogid.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
sws 10.mai 2014 22:31
kuidagi kummaline tainas... nii vedel, ei ole kohevusest juttugi... maitse ok
kass 11.nov 2012 18:58
need on megahead!
AlgajaKokk 27.juuni 2012 10:29
Tannuboy: saab küll ja väga head tulevad. :)
AlgajaKokk 27.juuni 2012 10:29
Hea retsept! Väga maitsvad tulid. Seda piima on täpselt nii palju, kui olema peab. Mul tuli küll kõik välja.
dot 18.apr 2012 18:19
suht pastel retsept ikka olge ausad. kohevusest asi kaugel. mingid kogused on ikka paigast ära. ilmselgelt tuleks vedelikku ca 1/3 võrra vähem panna... kui mitte poole vähem.
tannuboy 19.nov 2011 15:04
:) Aga kas selle õpetuse järgi saab siis yltse teha???? PALUN ABI
toidukunn 14.juuli 2011 22:11
:Anuh ei saa neid valmis kuna proovisin ja tainnas kuidagi nii vedel et ei jaksa enam prooovida!
Liisa Kangur 13.juuli 2011 16:02
Need on maalma parimad pannkoogid mida ma olen maitsnud. :):):)
liisakangur 01.juuli 2011 22:27
Need on tõelised kohevad pannkoogid mu isa teeb neidsama hästi kui peab.:):):):):):):):-
):):)
mees köögis 14.apr 2011 17:03
aga kui vahepeal mikseriga tainast segada v uuest munavalget lisada ja ettevaatlikult segada kas sis tulevad uuesti kohevad
margareeta 04.veeb 2010 17:11
väga hea .nämmi
Atsinna 06.dets 2009 12:40
Katsetajale: kindlasti ei ole siin mõeldud poolt klaasi piima, vaid ikka poolt liitrit. Kohevad tulevad esimesed koogid, hiljem vähemkohevad, sest tegemise käigus vajub vahustatud taigen alla. Ilmselt paratamatus, kui just mitme panniga küpsetamist ei toimu.
error 05.dets 2009 11:20
Ei tea pole proovinud. Peakokk Mallorcalt tagasi tuleb siis lasen teha...
Katsetaja 04.dets 2009 19:12
kohevad küll ei tulnud.Kuidagi vedel tainas on.Äkki on mõeldud 1/2 liitri asemel pool kaasi piima?
Triin 02.okt 2009 17:35
hiljem tulevad vähemkohevad, sest tainas hakkab ju pisut alla vajuma- vaht ei kesta igavesti. Viga, mida mina iga kord teen, on see, et hoian taignakaussi pliidi kõrval soojas, küpsetamise ajal ( siis hea võtta, eks) aga seetõttu vajub tainas veel kiiremini alla :S
Merks53 14.juuni 2008 14:31
Mina panen 0,5 liitri piima kohta 5 muna (M ) või siis suuri(L) 4 tükki. Eriti mõnna.
Jane 11.juuni 2008 20:02
Minu lapsepõlve pannkoogid, vanaema tegi. Nämm!
raudpetoon 18.nov 2007 12:33
mis te arvate kui prooviks seda teha nii, et piima asemel kasutada vahukoort ja see ka omakorda vahtu lüüa?
anti2 09.sept 2007 12:02
to alkats; aga ehk tuli alguses seda kohevamat vahustatud munavalgega kraami, mis pinnal ujus ja hiljem põhjast segamata tainast?
sansa2 11.aug 2006 17:22
need on maitsvad
katikas 18.mai 2006 18:51
jaaa :P jube head on : ) asungi tegema : ) no kui ema ei tee ,siis tuleb ise teha ! :) nigunii kunagi läheb tarvis,kui lapsed majas on ! :)
alkats 14.mai 2006 23:54
no deem, miks küll minul nad kohevad ei tule??? esimesed on vääga ilusad kohevad aga ülejäänud kui liistud :( MIKS??
ainult mina 27.apr 2006 16:29
hea on! nämm..
fancy33 21.mai 2005 15:43
see on meie pere traditsiooniline retsept-laupäeva hommikuti.see oli ka minu ema.saladuslik retsept millega ta meid iga laupäeva hommik äratas
1