Peotoidud  » Sõbrapäev

Pärmitaigna pannkoogid

Keskmine hinne: 3.07 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Pannkoogid pärmitaignast
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Soojenda piim (või vesi) 35-40 kraadini.
Lahusta selles suhkur, sool ja pärm, lisa lahtiklopitud munad, sõelu jahu ja sega ühtlaseks tainaks.
Lase tainal kerkida soojas kohas (25-35 kraadi) 3-4 tundi, sega vahepeal.
Valmis tainast prae rasvatatud pannil koogid.
NB! Pann ei tohi olla väga kuum, muidu jäävad koogid seest tooreks.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
E 21.juuli 2016 10:41
Jahu vähe ja pärm kerkib tegelikult ka 40-50 minutiga. Mina lisasin 3sl suhkrut, 1sl on vähe. Jätab koogid maitsetuks.
meiekiisulkriimudsilmad 28.nov 2012 17:40
Super super, vaarika- või maasikatoormoosiga:) Just nagu vanasti!
Maie 21.jaan 2012 17:57
kas jahu veidi vähe ei ole 2 kl?
Anni 28.juuli 2010 22:04
Pettusin täiesti :( , ei maitse absoluutselt... Mulle meenutab nagu sööks pirukatainast. Ju siis pärmi maitse pärast.
Atsinna 20.märts 2009 11:08
Retseptis on pool liitrit piima ehk 1/2 liitrit.
nati 20.märts 2009 10:53
kui palju see s liitrit piima on?
brussakas 19.juuni 2007 00:16
kiire all on võibolla mõeldud seda kui kiiresti koogid otsa saavad :D .....saab ka tunnise kerkimisega hakkama muide.. ;)
Face 24.märts 2006 01:15
Oi sorri...ajasin lihtne ja kiire värvid sassi:S vabandused Jupi ees....ja tõesti...KUIDAS SAAB SEE KIIRE OLLA?:D
Face 24.märts 2006 01:14
To Jupi: Ikka tõesti raske tegevus on enda jaoks lasta taignal kerkida ... keegi pole öelnud, et see kiire on, aga no kuule, raske see nüüd ka ikka pole.
Jupi 20.juuni 2005 11:43
Kuidas see toit saab olla kiiresti valmistatav (punane tärn), kui tainas peab 3-4 tundi seisma?
ama 24.apr 2005 19:21
Väga hea süüa maasikamoosi, vahukoore või kohupiimakreemiga ja vastavalt, kas piim kakao või tee. Proovige
1