Peotoidud  » Sõbrapäev

Ülepannikoogid

Keskmine hinne: 3.54 Allikas: Targu talita - Sirje Rekkor
Ülepannikoogid sobivad täidisega pannkookideks: praadida kook ainult ühelt poolt, asetada küpsetatud poole peale täidis ja küpsetada ahjus või praadida pannil üle.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Munad segada koos suhkru ja soolaga lahti, lisada vaheldumisi jahu ja piim.
Segada ühtlane tainas.
Tainal lasta 1/2-1 tund seista, et jahu paisuks.
Praadida kuumal pannil kuuma rasvaine sees õhukesed ülepannikoogid mõlemalt poolt helepruuniks.
Kohevamate pannkookide saamiseks tuleb munavalge eraldi vahustada.
Täidetud pannkooke võib valmistada lihaga, kohupiimaga, singiga, suitsukalaga, seentega, juustuga vms.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kellukas 08.okt 2012 13:16
Väga maitsvad
Kitty 03.aug 2012 15:45
:Y Supper
Kats 12.apr 2011 20:30
Õde teeb super häid ülepannikooke ;) :) .
Nimetu 08.märts 2011 17:32
Olen kuulnud, et kui taignale vett natuke lisama pidi kooke rohkem tulema ja paremad, teen ise ka nii tavaliselt ja väga maitsvad :):P
sakk 26.jaan 2011 10:17
väga head:D:P:P
nautleja1 10.apr 2009 18:44
Superhead! Ei mingit mure tulevikus: 3-2-1 reegel jääb kergesti meelde ja tulemus on oivaline:P Tänud retsepti lisajale!
(hõbe) 25.juuli 2008 22:07
ilusti tuli välja :) (Y)
Face 18.okt 2005 01:04
Suhkru ja soola kogused võiks ka välja tuua:S
Marike 17.veeb 2005 10:10
Minu ülepannikoogid valmivad küll palju vedelamast taignast (1-2-3 retsept: 1 klaas jahu, 2 klaasi piima ja 3 muna, lisaks veel sortsuke õli ning soola-suhkrut taignasse, tainas seisab jahedas kindlasti vähemalt tunni jagu või isegi enam ning enne iga taignaportsu pannile valamist segan taigna läbi). Koogid tulevad imeõhukesed ja maitsvad, mälu järgi oli algne retsept prantslaste crepe de suzette'ide oma.
1