Peotoidud  » Sõbrapäev

Muffinid kartulijahuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Tavaline muffinitainas, kus jahu on asendatud kartulijahuga. Sellest kogusest saab 35 tk.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pane ahi sooja 200 kraadi peale.
Aseta paberist muffinivormid metallvormidesse või topelt pabervormidesse.
Vahusta muna, suhkur ja vanillisuhkur valgeks kohevaks vahuks (u 3 minutit miksriga või u 6 minutit käsitsi).
Sulata või nõrgal kuumusel ja lase veidi jahtuda.
Sega kartulijahu ja küpsetuspulber ning lisa koos sulavõiga munavahule.
Töötle tainast kiiresti, sest kartulijahu on raske ja vajub kiiresti põhja.
Täida muffinivormid kiiresti ja küpseta 200 kraadi juures u 12 minutit, ahju alumises osas.
Muffinid on valmis, kui nad on veidi värvi võtnud ja puutikk jääb kuivaks.
Lase muffinitel rätiku all jahtuda. 
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mammut 23.juuli 2012 19:21
ma homme proovin loodan et tulevad head ;)
Silvia 21.märts 2011 15:21
Tegin nisujahuga ja lisasin ka maapähkleid, tulid imehead! :Y
Kerttu 16.jaan 2011 11:49
Ma proovisin ka. pärast tuli terve pannitäis minema visata:(:S
sten 16.jaan 2011 11:48
ilma võita ei tule tegelt üldse hea peeter valetab
peeter 16.jaan 2011 11:43
Tegin ilma võita väga head tulid! SUPER HEA! PROOVIGE KA.
lira 16.jaan 2011 11:40
:P:H:A:A:D:(:):(;):R-
:D:S:P:T:T:T:T:T:T:T-
:T:T:T:T:T:T:T:H!:O:-
Y:N:A:T:T:T:T:T:T:T:-
T:T:T:T:T:T:H:H:H:H:-
H:H:H:H:H:H:H:H:H:H:-
H:H:H:H:H:H:H:H:H:H:-
H:H:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:-
Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:-
Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:-
Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:-
Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:-
Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:-
Y:Y:Y:
Annu 28.juuni 2010 17:06
Ma lisasin sinna veel nisujahu ja maasikaid ,Väga head tulid !:Y
muffinid 12.nov 2009 10:32
:Y;):):D
13aastane 30.okt 2009 14:01
tegin seda nisujahuga. natuke liiga magusad aga muidu head
Mannuuu 29.okt 2009 12:48
olen seda retsepit proovinud nii kartulijahu kui nisujahuga. Tuleb tunnistada, et nisujahuga on paremad. Retsepti järgi tehes vajus tärklis alla ning moodustas ebameeldivad tombud põhja. Seetõttu jäi pindmine kiht vedel.
Joh 03.okt 2009 17:06
Kartuli tärklis ja kartulijahu on samad asjad... Aga kas need muffinid, kartulijahuga, on siis nüüd pehmema taignaga, või mida see siiski annab?
mmm ... 18.aug 2009 14:56
:O:S muffinid on väga head! Kohe proovin seda retsepti . (: .
Külaline 16.aug 2009 21:50
Mis vahe on kartuli tärklisel ja kartulijahul?
Tädikene 16.aug 2009 21:48
kirjutage asjalikke kommentaare ka palun..
mufffin 20.apr 2009 17:18
mufffinid :P
Aksike 10.märts 2009 08:50
;)mulle meeldivad muffinid
haha 23.jaan 2009 10:19
ma poleproovindkuidloo-
dan et need on head :D
Marianne 28.aug 2008 18:09
Kogemusi on tordipõhja valmistamisel,kus lõviosa jahust oli asendatud kartulijahuga ja tulemus oli üllatavalt pehme.Marianne
1