Peotoidud  » Sõbrapäev

Hapupiimapannkoogid II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita - Sirje Rekkor
Vanaema pannkoogitainas hapupiima ja söögisoodaga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Muna segada lahti, lisada veidi hapupiima ja segada ühtlaseks. Edasi lisada vaheldumisi hapupiima ja söögisoodaga segatud jahu, kuni saadakse paras tainas. See ei tohi olla liiga vedel. Praadida kuumas rasvaines lusikapannkoogid. Pannkoogid praadida mõlemalt poolt kuldpruuniks.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kets 31.juuli 2011 20:40
Tõepoolest VÄGA maitsvad. Tegin petiga, tainas jäi v-b natuke paks (kuna retseptis oli kirjas, et mitte liiga vedelaks lasta ja panin jahu silma järgi) ja seetõttu sain üsna vähe pannkooke, aga see-eest olid mõnusalt toitvad ja head. Just meeldis, et retseptis 1 muna ja hapupiim (tundub lihtsalt natuke tervislikum). Õli panin ka võimalikult vähe. SOOVITAN!
siirikirikal 13.juuni 2011 08:39
Kõige parem on osta poest hapupiima (atsidofiilpiim või ka pett on head) või siis kasutada nö maapiima (ka seda on mõnedes suuremates poodides müügil), mis hapuks ja mõnusalt tükiliseks läinud. Toaoojas läheb selline piim nö ööga hapuks. Poepiim hapuks ei lähegi, vaid hoopis rikneb - selle maitse muutub üle säilivusaja seistes kibedaks ja õiget konsistentsi seal ka ei sünni. Lihtsalt seepärast, et pastöriseeritud piimas on piimhappebakterite tegevus taandunud ja see on mõeldud värskelt kasutamiseks.
Krissu 09.juuni 2011 22:52
selline veider küsimus kui hapu see hapupiim võib olla? mitu päeva?
M. 01.mai 2011 14:16
väga maitsvad!:)
Linda 8-aastane 24.dets 2010 16:23
Need on super HEAD! Mu vanaema teeb neid alati kui ma tema juurde lä-
hen!:R:R:R:R:R:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:A:A:A:A:A:A:A:D:D:D:D:D:D:D:D:S:S:S:S:S:S
Secu 15.aug 2010 12:02
Super head! Kenad pontsikud.
naine 07.aug 2010 22:51
Need pannkoogid on täpselt sellised nagu ühed pannkoogid olema peavad! Täpselt sellist retsepti olengi otsinud, selliseid pannakaid sai lapsepõlves, olid ajad toredad. Parimad pannakad! Soovitan kohe kindlasti neid teha, te ei kahetse! Olen teinud ka vanaema kohevaid pannkooke, head, kuid ka minul ei küpsenud seest nii ära nagu oleks pidanud, vb mu pliit liiga võimas nende pannakate jaoks:D. Kui tahad veits toorest, siis soovitan:D:D mahhhahhaaaaa
AgaateNetta 26.juuni 2010 10:53
Palju paremad kui pannkookide esilehel ilutsevad vanaema kohevad pannkoogid. Viimased jäid mul seest igate pidi toored aga need siin on lihtsalt täiuslikud :) Nämm...
1