Peotoidud  » Sõbrapäev

Forellimarjatort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 pidurooga.
Hõrk forellimarjatort sobib suurepäraselt klaasi valge veini kõrvale.
Kogus: 1 portsjon
Täidise valmistamiseks vahusta toasoe toorjuust. Mõõda hulka jogurt ja maitseained, vahusta segamini. Lisa tükeldatud till, sibul, kuumsuitsulõhe, sidrunimahl ja forellimari. Sega lusikaga ühtlaseks täidiseks. Saial lõika ääred õhukeselt ära, et tort jääks ilusama kujuga. Lao 6 saiaviilu serveerimisalusele (kolm viilu kahes reas). Pressi sidrunist mahl ja lahjenda veega, immuta pintsliga kergelt saiaviilud. Kata veerandi täidisega. Lao peale 6 saiaviilu, immuta ning kata taas täidisega. Lao samamoodi veel kolmas ja neljaski kiht. Lõpuks kata küljed vähese täidisega. Järelejäänud täidis säilita serveerimiseni külmkapis. Kata tort hoolikalt fooliumiga ja pane vähemalt paariks tunniks või järgmise päevani külmkappi. Vahetult enne serveerimist kata tort ülejäänud täidisega nii pealt kui külgedelt. Raputa hakitud tilliga üle tordi küljed. Kaunista sidruniviilude, forellimarja ja krevettidega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa