Peotoidud  » Sõbrapäev

Šokolaadi-mousse

Keskmine hinne: 3.22 Allikas: 100 rooga
Mõnusalt magus amps šokolaadisõpradele.
Kogus: 4 portsjonit
Sulata šokolaad kuumaveevannis. Vahusta munakollased suhkruga ja lisa vedel šokolaad. Vahusta vahukoor ning sega šokolaadisegu hulka. Maitsesta vanillisuhkru, kohvi ja konjakiga. Jahuta ning serveeri pokaalides.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
diana 03.aug 2008 18:49
Olen aru saanud, et prantsese originaalne shokolaadivaht ehk mousse de chocolat ongi valmistatud munavalgega, vahukoorega variant on alternatiivne. Nii väidavad prantslased ise. Ise olen kokku puutunud, et pea iga mousse´i retsepti juurde on lisatud ka nõue hoida segu külmas vähemalt 3h. Siis segu paisub, muutub õhuliseks ja kohevaks.
Mannu86 30.apr 2007 15:09
Muidu väga hea magustoit,aga sa unustasid vist mainida,et vahustatud munakollastele tuleb lisada juurde JAHTUNUD šokolaad,sest muidu läheb munakollane tükki. Ja mina olen teinud seda magustoitu veel nii,et kõige viimasena lisan(õrnalt segades) veel vahustatud munavalge(muidu läheb see raisku ju)...ja tuleb väga hea ja kohev.
1