Peotoidud  » Sõbrapäev

Sidrunimaitseline kalafilee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Koduköök mai, 2006 Autor: Toidutare.ee
Kerge ja mõnus kalaroog.
Kogus: 1 portsjon
Lõika filee kuueks tükiks ja seta igaüks eraldi fooliumile. Raputa kalale hakitud tilli, soola, sidrunipipart, peterselli ja purustaud küüslauku.
Piserda peale sidrunimahla. Sule fooliumitükid, pane ahju ja küpseta 190 kraadi juures 20-30 minutit. Fooliumipakikesi võid soovi korral küpsetada ka grillil.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Pirke 18.apr 2008 11:20
Kasutan sidrunimahla asemel sidruniviile. Ohtralt tilli, natuke soola ja sidrunipipart ka pisut.
Roseus 12.juuni 2006 02:26
Grillimisel panen fooliumi peale küpsetuspaberi,siis ei jää kala kinni.Kala juures küüslauku ei kasutaks.Sidruni-
pipra asemel kasutan lihtsalt pipart ja sidrunit.Tundub naturaalsem.Till ja või on omal kohal.Soolast eelistan jämesoola v.meresoola.
noid17 11.juuni 2006 21:31
fooliumi jätan pealt lahti ja puistan peale riivitud parmesani juustu, jääb hea mahlane.
annette 05 27.mai 2006 03:31
See on töesti mönus ja kiire retsept kala armastajatele, olen mitu korda selliselt teinud ja väga hää.
msu 26.mai 2006 15:52
MINA EI PANE LÕHELE KÜÜSLAUKKU, AGA TÜKIKE VÕID KINDLASTI. KA MÄÄRIN VÕIGA FOOLIUMI ALT ÄRA.
santaana 22.mai 2006 13:35
Sedasi on vaga hea teha kala fooliumis,aga mina olen pannud kalale alla viilu mugulsibulat ja peale vaikse tykikese void lisaks tillile ja sidrunile,vaga hea suutais.
1