Peotoidud  » Vastlad

Suitsukoot kapsa ja vorstidega

Keskmine hinne: 4.28 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Mehine kõhutäis suitsukoodi, krakovi vorsti, värske ja hapukapsaga. Varu valmistamiseks ka mehiselt aega!
Kogus: 1 portsjon
Pane suitsukoot külma veega keema ja korja vaht. Keeda madalal kuumusel 2 tundi. 10 minutit enne keetmise lõpetamist lisa loorber.
Lõika peekon väikesteks kuubikuteks ja prae, kuni liha on pruunistunud. Lisa vorstilõigud ja kuumuta veel mõni minut. Kata pann kaanega ja tõsta tulelt.
Lõika värske kapsas peeneks ja maitsesta (kapsast kergelt muljudes) soolaga.
Sega ahjuvormis värske ja hapukapsas ning vala peale 2 dl koodi keetmisel saadud puljongit. Lase kapsal 5 minutit seista.
Lisa ketšup, vorst ja liha ning sega. Küpseta 180-kraadises ahjus 20 minutit. Sega aeg-ajalt, et kapsas pealt ei pruunistuks. Tõsta kapsa peale koot ja küpseta veel 20 minutit. Kui vaja, maitsesta veel soolaga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
nachosmuchos 08.jaan 2011 20:33
Supper, mees teab, mis mees teeb !
kertu 28.dets 2010 19:23
see on hea
1