Peotoidud  » Vastlad

Suitsune hernesupp

Keskmine hinne: 3.38
Kogus: 1 portsjon
Pane herned eelmisel päeval külma vette likku. Pane herned koos leovee, kruupide ning lihaga keema. Keeda väikesel kuumusel, kuni kõik ained on pehmed. Riivi porgand ja haki sibul peeneks, prae kergelt pannil läbi ja lisa supile. Maitsesta. Võta liha supist välja, eemalda kondid ja lõika liha väikesteks tükkideks ning pane supi sisse tagasi.
Serveerimisel puista peale hakitud maitserohelist ning paku juurde röstitud saia.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 27.sept 2010 11:23
Tehtud :Y Sain väga palju kiita :D
ann 16.aug 2010 22:54
imeline supp on , lihtsalt SUPER:Y
AgaateNetta 16.veeb 2010 14:24
Tegin ka siis täna (üllatus-üllatus :D). Tegin samuti suitsukoodiga aga ei lõiganud seda pärast mitte tükkideks ja ei lisanud supi sisse tagasi. Minu vanemad on koguaeg jätnud koodi terveks ja siis pärast lõiganud sealt parajad tükid supi kõrvale söömiseks. Kui liha tükkideks teha ja tagasi supile lisada, siis muutub supp liialt liimiseks. Kokkuvõttes tuli supp tõesti maitsev. Ahjaa.. lisasin koodi keedes veele ka soola juurde. Retsepti järgi seda justkui polekski pidanud panema. Aga tõesti... just lõpetasin söömise ja juba on jälle neelud veel ühe portsu järele :)
täpp 09.veeb 2010 23:52
Tegin selle retsepti järgi, aga kruupide puudumise tõttu jäid kruubid välja. Väga-väga maitsev tuli ka kruupideta. Söödi, kiideti, soovitan!
Koidula 03.veeb 2010 10:07
Teen vastlapäevaks kindlasti oma sugulastele koos viibimise meeldivake ,keedan traditsioonilist hernesuppi ja küpsetan vastlakukleid.Sest need on lihtsad ja väga maitsvad.
NurrMarta 22.veeb 2009 16:59
Väga maitsev traditsiooniline hernesupp. Tegin suitsukoodiga, panin 5dl herneid ja paar peotäit kruupe. Vett niipalju, et sai paraja paksu supi.
1