Peotoidud  » Vastlad

Pereköögi pliinid

Keskmine hinne: 3.63 Allikas: Pereköök
Kogus: 1 portsjon
Eralda munakollased valgetest. Soojenda pool piimast käesoojaks. Lisa piimale pärm, jahud, munakollased, sool ja sulavõi. Jäta taigen ööseks või vähemalt kuueks tunniks kerkima. Vahetult enne küpsetamist lisa kuumana ülejäänud piim ja vahustatud munavalged.
Küpseta pliine rohkes võis. Õige aeg pliinide keeramiseks on siis, kui pealispinnale tekkinud mullid avanevad. Keerates peab alumine pool olema pruunikas.
Vene pliinid valatakse üle sulavõiga ning serveeritakse kalamarja, soolalõhe või heeringa ja hapukoorega. Kõrvale rüübatakse pits viina.
Kogustest valmib 15 tk.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa