Peotoidud  » Vastlad

PŌLDOAD SUITSULIHAGA

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Eesti rahvustoit. Keedetud pōldoad suitsulihaga. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Värsked põldoad puhastada kauntest ja panna vähese veega keema. Juurde lisada puhastatud ja tükeldatud suitsuliha või pekk. Vett vala nii palju et see kataks vaevalt toiduaineid. Keeda kõik pehmeks. Maitsesta soolaga. Lõpuks lisa jahu ja keeda u 5 minutit. Peale puista hakitud peterselli.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
sasa 21.juuli 2010 09:31
kuhu siis porgandid käivad ?
1