Peotoidud  » Vastlad

Mustikasupp

Keskmine hinne: 5 Allikas: Kodu ja Aed
Mustikasuppi võib serveerida koos klimpide või saiakuubikutega.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Pane mustikad suhkruga maitsestatud keeva vette keema. Lahusta vähese külma veega kartulijahu ja nirista see peene joana keevasse mustikasuppi, leent kogu aeg segades. Vältimaks jahuklimpide tekkimist jätka segamist, kuni supp taas tasakesi keema hakkab. Ära keeda, sest vastasel juhul kaotab kartulitärklis oma paksendava mõju ja supp muutub taas vedelaks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
sonja 19.mai 2012 20:29
nämmm - nämmm! oi kui hea:A:Y:D
Ahti 23.juuli 2009 20:12
väga hea
1