Peotoidud  » Vastlad

Sinepikattega seajalad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Talvetoidud Autor: Lia Virkus
Seajalgu on vastlapäeval ikka söödud. Nii oli vanadel eestlastel kombeks ja tihti oli selleks ajaks ka tõhusam
lihakraam otsas. Mõnes Eestimaa paigas arvati ka, et seajalgade söömine teeb ilusaks.
Valmistusaeg: üle 60 min

+ 30 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
Pane seajalad külma veega tulele. Eemalda vaht. Lisa kooritud sibul, porgand ja sellerijuur, loorberilehed ja pipraterad. Keeda väiksel tulel 1 tund, lisades poole keetmise ajal soola. Sega astelpajumoos, mesi ja sinep. Tõsta seajalad leemest ja määri moosiseguga. Pane ahjuvormi ning küpseta 200kraadises ahjus 30 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa