Peotoidud  » Vastlad

Kohupiimakorbid

Keskmine hinne: 3.27 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Lase tainal rahulikult sulada.

2. Lõika tainarullist seibid ja lase neil soojas kohas umbes poolteist tundi kerkida.

3. Vajuta klaasipõhjaga seibidele lohud sisse.


4. Sega kohupiima hulka muna, tärklis ja sidrunimahl.

5. Tõsta tainalohu sisse kohupiim.

6. Klopi muna lahti ja määri korbid pealt munaga.

7. Küpseta 210 kraadi juures umbes 15 minutit, kuni korbid on kuldkollased.

HEA TEADA!
Kui kasutad mittemagusat kohupiima, lisa 100 grammi suhkrut.

Ühe korbi kohta arvesta umbes 65–70 grammi tainast. Täidist läheb ühele korbile umbes kaks supilusikatäit.

Kui valmistad korpidele ise pärmitaina, tee tainast kuulid ja lase neil kerkida. Seejärel vajuta lohk sisse nagu külmutatud taina puhul. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa