Peotoidud  » Vastlad

Odrajahukarask pärmiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Eesti rahvustoit
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lisa leigele piimale 1 tl suhkruga vedeldatud pärm, sool, köömned, sulatatud rasv ja jahu.
Sõtku sitke tainas, mis käte ja kausi küljest lahti lööb.
Tee tainapind rasvaseks, kata nõu rätikuga ja pane sooja kohta (u 30º) u tunniks kerkima.
Kerkinud tainas sõtku veel kord läbi ja jäta uuesti 20-30 minutiks kerkima.
Vormi tainast õhukesed pätsid, pane küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja lase rätikuga kaetult veel 10-20 minutit kerkida, määri piimaga ja küpseta 200-220ºC juures.
Küpsenud karskid kata rätikuga, et koor oleks pehme.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa