Peotoidud  » Vastlad

Pannil küpsetatud karask

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Eesti rahvustoit
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lisa hapupiimale sool, küpsetuspulbriga segatud jahu ja sõtku sitke tainas.
Valmista tainast väikesed kuklid, vajuta need õhukesteks karaskiteks ja küpseta pannil helepruuniks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
metsaline 15.sept 2014 12:03
kas siia juurde ei kuulu ka muna ja või ehk õli
rumal 15.veeb 2010 21:30
vjack! ärge pange vastikuid retsepte!
heamees 05.jaan 2010 14:03
hea isamaaline toit:Y
Kallistus 07.märts 2005 14:14
Lihtne ja tervislik!!!
1