Peotoidud  » Vastlad

Pannil küpsetatud karask

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Eesti rahvustoit
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lisa hapupiimale sool, küpsetuspulbriga segatud jahu ja sõtku sitke tainas.
Valmista tainast väikesed kuklid, vajuta need õhukesteks karaskiteks ja küpseta pannil helepruuniks.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
metsaline 15.sept 2014 12:03
kas siia juurde ei kuulu ka muna ja või ehk õli
rumal 15.veeb 2010 21:30
vjack! ärge pange vastikuid retsepte!
heamees 05.jaan 2010 14:03
hea isamaaline toit:Y
Kallistus 07.märts 2005 14:14
Lihtne ja tervislik!!!
1