Peotoidud  » Vastlad

Sepikujahukarask

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Eesti rahvustoit
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Klopi muna soola ja suhkruga , lisa hapupiim, sulatatud rasvaine, köömned ja küpsetuspulbriga segatud jahu.
Vala tainas rasvaga määritud pannile ja küpseta kuumas ahjus.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tegan 17.sept 2010 08:31
proovisin nüüd ka selle karaski ära ja ütleksin, et eesti toidu maitsete armastajale on mõnus suutäis. mul kiskus natuke mõrkjaks, aga see oli ilmselt sellest tingitud, et sepikujahu oli seisnud. hästi toitev, hea võiga süüa, küüslauku panin ka vahepeal peale, ja oli veel tervislikum. Mõnus :)
liisbet13 15.mai 2006 16:00
arvata võib, et liitrites :)
Hiiutar 03.jaan 2006 16:06
mis ühikutes on hapupiima kogus?
1