Peotoidud  » Vastlad

Hernetamp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Hernepuder kartulitega
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Leota herneid külmas vees 6-7 tundi, seejärel pane leotamisveega keema.
Kui herned on poolpehmed, lisa kuubikuteks lõigatud suitsupekk ja tükeldatud kartulid, keeda pehmeks, suru purdrunuiaga katki, lisa kuum piim, klopi läbi ja maitsesta.
Sibulad lisa koos pekiga.
Serveeri iseseisava toiduna.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mtve 31.jaan 2011 15:19
Tegin juba huvi pärast. Peab ütlema, et toit ei üllatanud eriti ja söögilauas ei nurisenud keegi ;) Kindel on see et rohkem ei tee.
magusasi 11.nov 2008 17:11
võib kasutada ju ka külmutatud herneid! saab kiiremini...
brussakas 21.okt 2007 01:04
mina kasutan suitsupeki asemel suitsusinki... kaasaegsem maitse! :)
1