Peotoidud  » Vastlad

Läätsesupp paprikaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita Autor: Linda Petti
Läätsesupp paprikaga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Puhastatud ja tükeldatud paprikakaunad hautada eraldi pannil võis ja lisada supisse keetmise lõpus.
Kuubistatud singipekk lasta keedunõu põhjas särisema, saadud rasvas röstida tükeldatud sibulad, küüslauk ja porru.
Valada juurde puljong, pestud läätsed, keeta tasasel tulel 45-50 minutit, lisada hautatud paprika.
Valmis supile puistata hakitud maitserohelist.
Kes soovib süües lisada oma taldrikusse karripulbrit, saab ehtsa indiapärase, läätse kodumaad meenutava maitseelamuse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa