Peotoidud  » Vastlad

HÕRK HERNEPÜREESUPP

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Hõrk hernepüreesupp "Ninon". Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Puhasta ja tükelda aedviljad ning keeda lihaleemes pehmeks. Püreesta supp köögikombaini või mikseriga või hõõru läbi sõela. Maitsesta valge pipraga ja lisa vajaduse korral soola. Vahusta koor ning lisa supile vahetult enne serveerimist. Sega ettevaatlikult, nii et koor jääks peal veidi näha. Lõpuks lisa vahuvein. Jaga supp neljale taldrikule ja pane supi peale mündi- või basiilikulehti.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa