Peotoidud  » Vastlad

Uutmoodi hernesupp

Keskmine hinne: 4.08 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
See supp erineb tavapärasest nii värvuse, maitse kui valmistamise hõlpsuse poolest. Valmistada võiks seda parajasti ühe söögikorra jagu, kuna seismisel ja ülessoojendamisel kahvatub supi kaunis värvus.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kuumuta õli keedunõu põhjas, riputa juurde jahu ja kuumuta läbi (ära pruunista!).
Lisa segades vesi, pudendatud leemekuubikud ja sibulapulber ning keeda 5 minutit, et kaoks jahu toores maitse.
Lisa külmutatud herned, lase uuesti keema tõusta ning töötle supp püreeks.
Rõõsk koor sega viimasena supi hulka või jaga kergelt vahustatuna iga supiportsjoni peale.
Maitsesta supp soola ja pipraga.
Serveeri kohe, sest erkroheline värv tuhmub peagi; paku lisaks röstitud saiaviile.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Angela 29.mai 2010 22:37
Tuleb väga maitsev supp, lisasin praetud singikuubikuid ja keedetud väikseid makarone. Maitses 2-aastaselegi.
1