Peotoidud  » Vastlad

Kurnik

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Kurnik ehk pliinipirukas. Slaavlaste vastlaroog. Lehttainast pirukas on täidetud pliinide ja kana-seene-sibula-muna seguga.
Kogus: 1 portsjon
Segage väikesteks tükkideks lõigatud kana tükeldatud seente, hakitud muna ja sibulatega. Lisage ürdid ning valage juurde kaste. Segage. Rullige lehttainast üks 30 cm läbimõõduga ja üks 50 cm läbimõõduga ketas. Asetage väiksem ketas küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile. Lehttainast kettale asetage pliin, millele omakorda laotage täidis. Arvestage, et täidist jaguks veel kuni 4 pliinikihi vahele. Kõige peale asetage lehttaina suurem ketas. Ühendage ketaste servad. Ühenduskohad ja kurniku kuppel pintseldage üle muna-suhkru seguga. Küpsetage ahjus 200°C juures, kuni pirukas muutub kuldpruuniks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa