Peotoidud  » Vastlad

Üleküpsetatud seajalad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Üleküpsetatud seajalad.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Pese seajalad puhtaks ja pane potti. Vala peale nii palju puljongit, et need oleks kaetud. Keeda pehmeks (selleks kulub umbes 1 tund). Paneeri seajalgu sulatatud võis ja riivsaias. Pane ahjuvormi ning küpseta 200°C juures praeahjus 30 minutit, kuni need on kaunilt kuldkollased.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
el 21.juuni 2011 16:20
Kui perel kõht tühi, siis söögiks ei maksa teha - 30 minutiga kuivasid ikka liiga krõbedaks ja süüa ei olnud enam eriti midagi :) Aga lihtsalt niisama näksimiseks olid küll üsna head
järv 07.juuni 2009 18:26
jummala head nosida
1