Peotoidud  » Vastlad

Õlles hautatud seakoot

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Õlles hautatud seakoot. Retsept on arvestatud kahele sööjale.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Vala potti õlu, tükeldatud sibul ja maitseained. Lisa soolaga kokkuhõõrutud koot ning vaata, et see oleks vedelikuga kaetud. Keeda koot pehmeks (selleks kulub umbes 1,5 tundi) ja keetmise algfaasis eemalda leemelt hoolega ära vaht. Valmista soovi korral keeduvedelikust kaste. Selleks kuumuta 2 dl leent keemiseni ja kurna. Sega hulka hapukoor ja kastmepaksendaja. Maitsesta soola ning pipraga. Serveeri kooti kartulipudru, kastme ja hapukapsaga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa