Peotoidud  » Vastlad

Täidetud seajalad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Keedetud-küpsetatud seajalga on keeruline näpu vahelt näsida, seepärast pakume ka täidetud seajalgade retsepti. Viiludeks lõigatuna on neid lihtne süüa, pealegi muudab vürtsikas täidis muidu lihtlabased toidu peeneks peoroaks.
Kogus: 8 portsjonit
Lõika jalgade siseküljelt nahk lahti ja eemalda kondid. Peenesta liha, porgandid ja ploomid köögikombainis. Maitsesta soola, pipra ja koriandriga. Täida seajalad, keera need toidukilesse ja keeda 40 minutit kanapuljongis. Eemalda toidukile. Pintselda seajalgu sulavõiga ja paneeri kergelt riivsaias. Küpseta 170-kraadises ahjus 15 minutit või kuni jalad pruunistuvad.
Serveeri praekartulite ja soolakurgiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Zoja Palu 07.aug 2012 13:14
Vana, huvitav,originaalne-
pakub eriti noortele huvi ja muidugi on naturaalne ja maitsev.
1