Peotoidud  » Vastlad

Friteeritud õunad õlletainas

Keskmine hinne: 3.55 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Magustoit saab kõige parem hapudest õuntest. Serveeri soojana, lisandiks võid pakkuda vanillijäätist.
Koori õunad, eemalda südamikud ja lõika õunad umbes 0.5cm paksusteks viiludeks. Klopi jahu ja õlu ühtlaseks. Vahusta munavalge kõvaks vahuks ja lisa jahu-õllesegule. Kui tainas on liiga paks, lisa veel veidi õlut. Sega taldrikus suhkur, kaneel ja ingver. Kuumuta õli potis, kasta õunaviilud tainasse ja küpseta õlis 1 minut mõlemalt poolt, kuni tainas on kuldpruun. Tõsta vahukulbiga potist välja, jahuta pisut ja veereta suhkru-kaneelisegus.

Kogustest valmib 24 tk
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa