Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pidu

Oasalat

Pidu

Oasalat

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

20-40 min

Retsept
portsjonile
200 g Rohelised oad
200 g Kollased oad
200 g Kirsstomatid
1 tk Punane sibul
2 sl Hakitud basiilik
50 g Oliivid
80 ml Oliiviõli
50 ml Punase veini äädikas
0.5 tl Suhkur
Sool
Must pipar
1. Eemalda ubadelt varreotsad ja keeda oad soolaga maitsestatud vees poolpehmeks.

2. Jahuta oad külma vee all maha ja lõika lühemateks juppideks.

3. Haki sibul, basiilik ja poolita kirsstomatid ning oliivid.

4. Sega õlist, äädikast ja maitseainetest kaste.

5. Lisa kastmele esmalt basiilik ja tomatid, seejärel jahutatud oad ja viimasena oliivid.

HEA TEADA!
*Selline oasalat sobib hästi grillitud või ahjuliha kõrvale.
*Kerge õlikastme asemel võid salatit maitsestada ka Caesari kastme või mõne muu rammusama kastmega.

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana