Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pidu

Hurmaa-halloumi

Pidu

Hurmaa-halloumi

Pille Enden Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Värvid tõstavad talvisel ajal tuju! Kerge puuviljane salat on kiire võimalus nälja peletamiseks, aga sobib suurepäraselt peolauale eelroaks või ka pearoa lisandiks. Viimasel puhul võib salati ka ilma juustuta valmistada.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk Suur hurmaa
2 tk Keskmine õun
0.5 tk Granaatõun
200 g Halloumi juust (või grilljuust)
100 g Salatilehed
KASTE
0.5 dl Punase veini äädikas
1 dl Oliiviõli
Sool
Must pipar
1. Sega kastmeks äädikas ja õli, maitsesta soola ja pipraga.  

2. Koori hurmaa ja lõika sektoriteks. Poolita õunad, eemalda südamikud ja lõika sektoriteks. Sega kausis hurma- ja õunasektorid ning granaatõunaseemned kastmega.

3. Lõika juust viiludeks ja prae kuival pannil pruuniks. Pane salatilehed vaagnale, tõsta peale puuviljad ja lao juustuviilud. 

Uued retseptid

Lagman

Argitoidud
Lagman