Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pidu

Homaarisalat

Pidulik eelroog.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1-2 keedetud homaari
KASTE:
½ dl värskelt pressitud sidrunimahla
1 dl oliivōli
soola
värselt jahvatatud valget pipart
SALAT:
8 väikest šampinjoni (kuubikuteks)
1 dl värsket kurki (kuubikud)
50 g rhelisi herneid
250 g kokteili tomateid
1 väike kimp tilli
paar lehte hakitud salatilehte (klaasipōhja)
LISANDID:
1 baquett + oliivōli + 1 küüslauguküüs
Lõika sai pikuti pooleks. Määri purustatud küüslaugu ja oliiviõliseguga. Prae sai mõlemalt poolt hästi kuumal pannil ja seejärel nõruta majapidamispaberil. Poolita homaarid ja võta liha välja ning tükelda. Hoia homaarisõrad alles, dekoratsiooniks. Tee tomatitele väike sisselõige ja torka siis tomatid korraks kuuma vette. Koori ja purusta tomatid tükeldatud. Lisa seened, kurk, herned ja hakitud till. Lisa homaariliha ning vala peale segatud kaste. Pane salati lehed klaasipõhjale, täida klaas salatiga. Kaunista homaarisõraga ning serveeri küüslaugusaiaga.
 
 

KOMMENTAARID

jaskuxxx 02.okt 2006 18:06
jah, aga igav!
Malle Karakull 19.mai 2005 16:41
mis saab veel paremat olla kui homaar, super roog ja väga lihtne valmistada
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp