Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pidu

Veiseliha-carpaccio sinepikastmega

Pidu

Veiseliha-carpaccio sinepikastmega

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Eelroog toorest veiselihast sinepikastmega.
Retsept
portsjonile
150 g loomaliha
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
salatilehti
1/2 tl Dijoni sinepit
2 sl palsamäädikat
2 sl oliivõli
Külmuta sügavkülmas veisefilee. Lõika filee õrnõhukesteks viiludeks (kõige paremini õnnestub see spetsiaalse viilutamisnoa ja masinaga). Puista taldrikutele veidi soola ja pipart, pane sinna peale liha. Kaunista iga portsjon salatilehtedega. Sega kokku sool, pipar, sinep, äädikas ja õli.
Anna kaste lauale eraldi nõus.

Lisandid
Värske salat, röstisai.

Märksõnad

loomalihacarpaccio

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga