Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pidu

Karrine kana-juusturull

Pidu

Karrine kana-juusturull

Andra Rannik Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Grillkanast, juustust ja võist valmistatud huvitav suupiste. 
Retsept
200 g grillkana
100 g pehmet võid
100 g riivitud juustu
3 sl valget veini
jahvatatud muskaati
2 tl karrit
1 sl õli
veidi kanaleent
erivärvilisi paprikatükke

Kuumuta karripulbrit õlis keskmisel kuumusel paar minutit ja lase jahtuda. Aja kanaliha läbi hakklihamasina, mikserda juurde pehme või, peenelt riivitud juust, muskaatpähkel ja karrisegu. Maitsesta vähese valge veini või sortsukese brändiga, vajadusel võid lisada ka veidi kanaleent. Juust saab kaunim, kui sellesse segada tillukesi paprikatükke. Keera segu toidukile abil rulliks ja pane järgmise päevani külmkappi. Serveeri viiludena või pallikestena.

Märksõnad

kanajuust

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga