Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pidu

Juustupallid II

Pidu

Juustupallid II

Sirje Rekkor Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Toorjuustupallid sibula, peterselli ja marineeritud kurgiga. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
200 g toorjuustu
1 dl 35% rõõska koort
30 g riivitud sibulat
soola
paprikapulbrit
musta pipart
hakitud peterselli
2 marineeritud kurki
Rõõsk koor ja juust segatakse. Marineeritud kurk tükeldatakse hästi pisikesteks kuubikuteks, sibul riivitakse. Segule lisatakse sibul, petersell ja kurgitükid, maitsestatakse pipra ja soolaga. Kahe lusika abil vormitakse väikesed pallikesed, veeretatakse neid paprikapulbris ja serveeritakse.

Märksõnad

juustupallidii

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool