Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pidu

Tindikalasalat tomati ja sibulaga

Pidu

Tindikalasalat tomati ja sibulaga

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Tindikalasalat tomati, punase sibula ja oliivide ning konserveeritud piprakaunadega õlikastmes.

20-40 min

Retsept
portsjonile
125 g külmutatud tindikala
0.5 sl *sidrunimahl
sool
Must pipar
0.25 tl sinep
1.25 sl oliivõli
0.5 tk lihatomat
0.25 tk punane sibul
12.5 g rohelised oliivid
12.5 g mustad oliivid
konserveeritud piprakaunad
paar basiilikulehte
Sulata tindikala, keeda soolvees 15 minutit, nõruta, jahuta ja tükelda. Sega salatikastmeks kokku sidrunimahl, sool, värskelt jahvatatud must pipar ja sinep, klopi sisse õli. Kalla salatikaste veel sooja tindikala peale ja lase tõmmata. Kalla tomatid üle keeva veega, "ehmata" külma veega, eemalda nahk ja lõika viljaliha kuubikuteks. Koori sibul ning lõika rõngasteks. Sega tomatid ja sibularõngad ettevaatlikult tindikala, oliivide ja piprakaunadega ning kaunista basiilikulehtedega.

Märksõnad

tindikalasalat

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool