Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pidu

Veiselihasalat õuna ja marineeritud kurgiga

Pidu

Veiselihasalat õuna ja marineeritud kurgiga

Suur kokaraamat.
PrindiSoovita sõbrale
Loomalihasalat õuna, marineeritud kurgi, punase sibula ja kapparitega vürtsikas kastmes.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
100 g keedetud loomaliha
0.25 tk suur õun
0.5 tk marineeritud kurk
0.25 tk Punane sibul
0.5 sl Kappar
0.25 küünt Küüslauk
0.75 sl veiniäädikas
0.5 tl sinep
sool
Must pipar
0.0625 tl suhkur
Worchesteri kaste
1 sl toiduõli
1 pott Kress-salat
Lõika liha ribadeks. Pese ja viiluta õun. Koori ja viiluta sibul. Lõika kurgid viiludeks. Nõruta kapparid. Koori ja pressi küüslauguküüs, sega kokku äädika, sinepi, soola, värskelt jahvatatud musta pipra, suhkru ja tilga Worchesteri kastmega. Lisa õli ning sega kokku kõik koostisained. Lase salatil paar tundi tõmmata. Kaunista kress-salatiga.

Märksõnad

iiloomalihasalat

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga