Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pidu

Glasuuritud porgandid apelsiniga

Pidu

Glasuuritud porgandid apelsiniga

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Luksuslik lisand.

40-60 min

Retsept
187.5 g jämedad porgandid
12.5 g või
sool
värskelt jahvatatud must pipar
0.25 tk apelsini mahl ja riivitud koor
0.5 tk Apelsin
0.25 tl mesi
0.25 sl apelsiniliköör
Pese, puhasta ja kaabi porgandid. Lõika umbes 3x0,5 cm tükkideks ja vormi kuulideks. Pruunista porgandid pannil 30 g võis, maitsesta soola, pipra ja riivitud apelsinikoore ning -mahlaga. Hauta nõrgal tulel umbes 25-30 minutit, kuni porgandid on pehmed. Keeda mõnda aega kaaneta, et vedelik aurustuks. Sega sisse ülejäänud või ja mesi ning moori, kuni porgandid on kaetud läikiva kihiga. Võta porgandid pannilt ja tõsta sooja kohta seisma. Koori ja viiluta apelsinid. Kuumuta apelsiniviile pannil koos likööriga ja serveeri koos porganditega.

KOMMENTAARID

raterx 14.dets 2004 23:13
hää ..peris häää
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana