Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pidu

Tatari biifsteek

Pidu

Tatari biifsteek

Sirje Rekkor Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Toores hakitud veiseliha muna, marineeritud kurgi, sibula ja murulauguga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
100 g hästi värske kvaliteetne veise sisefilee
0.5 tl sinep
0.25 sl oliivõli
0.25 tl vürtsikaste
0.125 tl sool
0.0625 tl jahvatatud must pipar
1 tk *toores värske munakollane
1 kuhjaga tl hakitud sibul
1 tl hakitud marineeritud kurk
hakitud värske murulauk
rukkileib
jääkülm viin
Peenestada lihafilee, lisada ülejäänud ained. Segada ühtlaseks. Hakkmassist vormida 4 ümmargust pätsikest, asetada taldrikule ja suruda kergelt lamedaks. Katta taldrik toidukilega ja panna vähemalt 30 minutiks külmkappi, et maitsed ühtlustuksid. Serveerimisel suruda iga pätsi keskele lohk ja asetada sinna toores värske munakollane. Iga pätsi kõrvale tõsta 1 kuhjaga teelusikatäis peenestatud sibulat ja teine teelusikatäis peenestatud marineeritud kurki. Puistata munakollastele hakitud murulauku ja serveerida kohe. Juurde pakkuda rukkileiba ja jääkülma viina.

Märksõnad

befsztyktatarski

KOMMENTAARID

Dorette 16.veeb 2005 21:08
olen mitu korda söönud, väga hea asi
piri-piri 28.dets 2004 20:18
Kui vahest tahaks võtta viina heas seltskonnas(tingimus see, et puuduvad toidu suhtes eelarvamusi omavad inimesed), siis see oleks vist mainitud joogi juurde üks sobivamaid ja suupärasemaid asju.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes