Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pidu

Singi-salatikompsud vaarikakastmega

Pidu

Singi-salatikompsud vaarikakastmega

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Värske salati, maheda singi ja hapukasmagusa kastme kooslusest saab põneva suupiste või sissejuhatuse toekamale einele.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
0.5 potti Põld-võõrkapsas ehk rukola
1 pott Hernevõrsed
1 tk Pirn
80 g toorsuitsusingi õhukesed viilud
VAARIKAKASTE
100 g Vaarikad (värsked või külmutatud)
1 sl Vesi
2 tl Palsamiäädikas
1 tl Suhkur
Must pipar
Valmista kaste. Mõõda kõik ained potti ja lase 5-6 minutit keeda, kuni kaste pakseneb. Hõõru läbi sõela ja lase jahtuda. Lõika pirn õhukesteks sektoriteks. Jaga neljaks portsjoniks, samuti jaga neljaks rukola salat ja hernevõrsed. Seo iga portsjon singiviiluga kompsuks. Serveeri kastmega.

Kalorsus 72 kcal/portsjon

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tuline pähkli-šokolaadijook

Argitoidud
Tuline pähkli-šokolaadijook