Uudiskiri Instagram Facebook
 
Magusad

Rocky Road kohtub Kirju Koeraga

Magusad

Rocky Road kohtub Kirju Koeraga

Eva-Maria Liivi “Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?”/Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-Mai Alamaa
Mõnus sünnipäevamagus. Tummine ja Kõik head asjad Koos! Lihtne ja Geniaalne.

üle 60 min

Retsept
100 g Vahukommid
100 g Kuivatatud jõhvikad (võib kombineerida ka teiste kuivatatud marjade või puuviljadega)
150 g Hapu marmelaad
1 pk Tavalised küpsised
300 g Tume šokolaad
50 g Või
UMBES 30 TK Lastele absoluutselt jõukohane!

1. Haki küpsised, vahukommid, marmelaad, kuivatatud viljad — tükid võiksid olla suhteliselt ühesuurused.

2. Sulata šokolaad ja või vesivannil ja sega ühtlaseks.

3. Kalla kõik hakitud kraam küpsetuspaberile ja vala üle šokolaadiseguga. Vajuta küpsetuspaberiga kinni, ühtlasemaks ja tihedamaks. Pane umbes 4 tunniks külma. Kui ei malda oodata, lükka sügavkülma.

4. Lõika sobivad viilud. Oi, kuidas lapsed sind kiidavad!

Uued retseptid

Lagman

Argitoidud
Lagman