Uudiskiri Instagram Facebook
 
Magusad

Mangovaht

Magusad

Mangovaht

Retseptisahtel Retseptisahtel
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Retseptisahtel
Ideaalne suvine magustoit koosneb ainult kolmest komponendist. 
Retsept
3 tk Mango (mida küpsemad, seda magusam dessert)
250 ml Kookoskoor
2 spl Tuhksuhkur
1. Koori mangod ja lõika väikesteks tükkideks. Jäta natukene mangot kaunistamiseks. Mikserda mangotükid püreeks. Lisa mangopüreele 200 ml kookoskoort ja vispelda, kuni tekib kreemjas konsistents. Lisa 2 sl tuhksuhkrut.

2. Tõsta segu klaasidesse ja aseta mõneks tunniks külmkappi. Enne serveerimist kaunista mangovaht mangokuubikutega.

Uued retseptid

Lagman

Argitoidud
Lagman