Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soolased

Suupistesaiad kanasalatiga

Soolased

Suupistesaiad kanasalatiga

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Linnuprae (kana, kalkuni, pardi) ülejäägid sobivad sellesse salatisse suurepäraselt.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk Suur röstsai
100 g Pehme või
300 g Keedetud või küpsetatud kanaliha
100 g Varseller
2 tk Väike õun
0.5 tk Väike punane sibul
50 g Röstitud Kreeka pähklid
0.5 dl Rosinad
2 tl Kange sinep
3 tl Värskelt pressitud sidruni mahl
3 dl Majonees
Sool
Must pipar
Kogus 18 tükki.

1. Rulli saiaviilud üsna õhukeseks, määri peale või ja pane portsjonivõi muffinivormidesse, võiga pool üleval. Küpseta 160-kraadises ahjus 10–15 minutiga helepruuniks ja krõbedaks.

2. Haki kanaliha, seller, õunad, sibul ja röstitud pähklid, sega ja lisa hulka rosinad.

3. Sega majonees sinepi ja sidrunimahlaga, maitsesta soola ja pipraga. Sega kaste hakitud ainetega, tõsta salat korvikestesse vahetult enne serveerimist.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes